Αρχική Συνεταιρισμοί / Συνεργασίες Υπηρεσίες Πεδία Εφαρμογής / Προοπτικές Έργα Πελάτες Επικοινωνία EnglishΕλληνικά
 
   
 

 

 

 

Akritas Consulting Engineers

Ακρίτας Σύμβουλοι Μηχανικοί

 

Το γραφείο Ακρίτας Σύμβουλοι Μηχανικοί ιδρύθηκε το 1988 από τον Κυριάκο Ακρίτα, Μηχανολόγο Μηχανικό. Ο Ανδρέας Αλεξάνδρου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός μετά από μερικά χρόνια άρχισε τη συνεργασία του με τον Κυριάκο προσφέροντας μ’ αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο εύρος εμπειριών στον τομέα της Ηλεκτρολογίας. Από τότε το γραφείο εξελίχτηκε σε ένα ανεξάρτητο γραφείο συμβούλων μηχανικών, που προσφέρει μεγάλο φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της μελέτης, επίβλεψης εγκαταστάσεων και έλεγχο κόστους για μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, διαχείριση ενέργειας, υπηρεσίες δημόσιας υγείας, ύδρευσης και περιβάλλοντος.

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πολυάριθμα έργα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μελέτες σκοπιμότητας, εκθέσεις, αξιολογήσεις εργοταξίων και προγραμματισμό συντήρησης σε διάφορα τεχνολογικά συστήματα.

 

Το γραφείο Ακρίτας Σύμβουλοι Μηχανικοί δεσμεύεται να παρέχει προσωπικό υψηλού επιπέδου, του οποίου οι επαγγελματικές και ακαδημαϊκές ικανότητες είναι ισοζυγισμένες ώστε να προσφέρουν στους πελάτες την καλύτερη εξυπηρέτηση. Η ποιότητα του προσωπικού μας είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας.

 

Akritas Consulting Engineers

 

 

 
 
 

Copyright Akritas Consulting Engineers - All rights reserved © 2012

Ανάπτυξη ιστοσελίδας Fantides Business Solutions